Thursday, January 20, 2011

Contest Blog Paling Comel, Cantik dan KemasContest ape ni? Bella tau pasal contest ni dari blog wamozuwaha lah. Hehehe. Then, masuk plak ke blog Farzana Farzanto. Terpaku sebentar melihat contest ni. Hehehe. Ramai jugak yang turut serta. Agak-agak boleh menang ker? Hrm, tak ape, menang atau kalah adat pertandingan. Kita hanya mencuba dan berusaha. Ye lah, mentang-mentang la Bella dah tukar template blog ni, rasa macam baru pulak...So, I decide to join this contest lah  ^^

Syarat-syarat penyertaan adalah :-
  1. jadi follower FARZANA FARZANTO.
  2. peserta perempuan digalakkan. kerana hadiah disediakan khas untuk blogger perempuan. kalau lelaki nak masok boleh juga. kalau tak kisah menang baju2 macam kat atas ni. haha (setiap pemenang boleh memilih hadiah or baju mengikut citarasa sendiri di Pelangiwardrobe Hannah. add dulu baru boleh tengok baju2 disana)
  3. ada 3 kategori iaitu blog paling cantik, comel dan kemas. setiap kategori mempunyai 1 pemenang sahaja.
  4. buat 1 entry tentang contest ni.
  5. tag kepada 5 orang rakan blogger anda.
  6. letak banner di side bar blog anda dan link kan terus ke entry ni.
  7. setelah selesai, tinggal kan link entry anda berkenaan dengan contest ni di komen entry ni. saya akan check setiap link yang sudah ditinggalkan.
  8. penyertaan bermula pada 10.1.2011 hingga 10.2.2011.
  9. dalam tempoh sebulan ni mungkin anda boleh gunakan masa ini untuk menghias blog anda.


Jadi, Bella mau tag 5 orang rakan blogger Bella untuk sertai contest ni. Jom !

^ ^No comments:

My photo
Puchong, Selangor, Malaysia
Hamba Allah. Currently studying at UiTM Perlis, Malaysia. Alhamdulillah, 2nd year Banking student. I'm Malaysian. Thanks for viewing here! :)